Offerte Editor Veelgestelde Vragen

Video offerte editor & favorieten

Hoe kan ik een pagina invoegen?

Tussen de pagina's is een button (met gestreepte lijn) die je kunt kiezen om een pagina in te voegen. Als je hierop klikt krijg je een popup met hierin tabbladen. Je hebt de optie om een nieuwe lege pagina te selecteren en in het andere tabblad om een van je favorieten pagina's in te voegen. Selecteer je keuze en deze wordt ingevoegd

Op welke manier kan ik een paragraaf invoegen?

Wanneer een pagina of block nog geen paragraaf bevat zie je een duidelijke button om een paragraaf in te voegen. Is er al wel een paragraaf ingevoegd, dan kun je met je muis over een paragraaf heen bewegen zodat er een menu verschijnt aan de onderkant van de betreffende paragraaf. Hier zit een blauw plusknopje in. Klik je hierop dan krijg je een popup te zien met tabbladen. Hier heb je de optie om een nieuwe paragraaf in te voegen of in het andere tabblad een favoriet te kiezen.

Hoe moet ik een paragraaf verplaatsen?

Ga met je muis over de betreffende paragraaf heen en klik op het schaartje in het aan de onderkant verschenen menu. De paragraaf wordt nu naar het klembord verplaatst. Ga nu naar de positie (paragraaf) waar je je zojuist geknipte paragraaf wilt invoegen. Klik op het invoegen knopje (blauw plusje) en je ziet nu de popup met tabbladen. Het klembord tabblad is nu al geselecteerd, kies nu de geknipte paragraaf uit de lijst en deze wordt voor je ingevoegd

Kan ik een offerte als PDF bestand downloaden?

Het is mogelijk om een offerte als pdf te bekijken en downloaden. Gebruik hiervoor de print knop in de offerte weergave. Om de een gepersonaliseerde pdf te downloaden kun je op de pdf knop klikken achter de contactpersoon in het offerte verzendscherm, hier heb je ook de keuze bij een Paper offerte om de pdf zonder briefpapier te bekijken zodat deze op jullie briefpapier geprint kan worden. Wanneer een offerte akkoord is, dan wordt deze uitgebreid met een extra pagina met daarop de digitale handtekening.

Meerdere paragrafen of 1 lange paragraaf?

Je kunt in theorie onbeperkt paragrafen aan een offerte pagina toevoegen, dit geldt voor alle type paragrafen. Om de gebruikersvriendelijkheid en beste weergave te waarborgen is het beter om binnen de hoogte van een pagina te blijven en de content over meerdere pagina's te verdelen. Bouw je tekst op met verschillende paragrafen zodat je meer controle hebt en paragrafen makkelijker te herbruiken zijn.

Hoe kan ik met favorieten werken?
Wanneer je regelmatig dezelfde teksten en pagina's gebruikt is het makkelijk om favorieten aan te maken. Een paragraaf en een pagina kan middels het ster knopje in de instellingen als favoriet aangemaakt worden. Op deze manier kun je vanuit het "content toevoegen" venster en dan de tab "favorieten" heel eenvoudig veel gebruikte zaken in je offerte herbruiken. Het indelen en beheren van de favorieten zelf kun je doen via het Favorieten bibliotheek gedeelte.

Wat is het verschil tussen de Paper en Magazine offerte weergave?
Binnen Offorte is het mogelijk om een offerte in 2 typen weergave te maken, de Paper weergave (staande A4) en de Magazine layout (visueel en in magazine stijl). We hebben enkele voorbeelden gemaakt in specifieke huisstijlen voor een eerste impressie. Natuurlijk is de vormgeving helemaal aanpasbaar aan jullie huisstijl en smaak. Je kunt deze voorbeelden bekijken op de volgende pagina: https://www.offorte.com